Maglód Város hivatalos honlapja

Tekintse meg híreinket!


Lakossági gyorsmenü


Köszöntjük, honlapunkon!


„Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne.”
Tamási Áron

 

Maglód Város polgármestereként szeretettel köszöntöm látogatóinkat új honlapunkon. Maglódra mindig a nyitottság volt a jellemző, hiszen otthonra leltek itt avarok, hunok, magyarok, majd tótok, jászok, kunok és székelyek, alföldről érkezettek és a fővárosból kiköltözők, akiktől az elmúlt évszázadok alatt sokat tanultak az itt élő generációk. Önkormányzatunk is az elődök tapasztalatira építkezve folytat egy következetes városfejlesztési tevékenységet, melynek köszönhetően egyre többen tekintik igazi otthonnak lakóhelyüket. Az érezhetően erősödő lokálpatriotizmus a további fejlődés záloga, amely nélkül nincs igazi közösség.

A megújult honlapunkkal szeretnénk mind teljeskörűbb tájékoztatással szolgálni a helyi közösségnek, információkkal ellátni a város iránt érdeklődőket és hozzásegíteni mindenkit egy gördülékenyebb hivatali ügyintézéshez.

Kívánom, hogy honlapunkon mindenki találja meg a számára fontos információt és kapjon objektív képet egy gazdag hagyományokkal, élénk kulturális élettel és kiváló befektetési lehetőségekkel rendelkező tizenháromezres kisvárosról.

Tabányi Pál
polgármester