A HVB megállapította a választási eredményeket

Tisztelt Választópolgárok!

 

Maglód Város Helyi választási Bizottsága a 2014. október 12-én megtartott ülésén - a szavazőköri jegyzőkönyvek összesítését követően - megállapította a polgármeser választásának, az egyéni választókerületi önkormányzati képviselők választásának, valamint a települési nemzetiségi önkormányzati képviselők választásának eredményét.

Az eredménymegállapító határozatokkal szemben legkésőbb 2014. október 15-én (szerdán) 16:00 óráig nyújtható be fellebbezés.

A kompenzációs listás mandátumok kiosztására a polgármester választás és az egyéni választókerületi képviselők választási eredményének jogerőssé válását követően kerül sor. (A jogorvoslati eljárás keretében változhat a kompenzációs listáról kiosztható mandátumok alapja, a töredékszavazatok száma.) Amennyiben az eredménymegállapító határozatok ellen szerdán délután 16:00 óráig nem nyújtanak be fellebbezést, a HVB legkorábban a 2014. október 15-én 16:00 óra után megtartandó ülésén dönthet arról, hogy mely listás jelöltek szerzik meg a még üresen álló 3 képviselői mandátumot. Ha nem változik a töredékszavazatok száma, kompenzációs listán jut mandátumhoz:

Horváthné Kertész Erzsébet    DK-EGYÜTT-MSZP

Marton Gábor                         JOBBIK

Turcsányi Zsolt                       DK-EGYÜTT-MSZP

A HVB a választás ereményét az alábbi határozatok szerint teszi közzé:

70-81/(X.12.)HVB. határozatok a polgármester választás, az EVK ök-i képviselő választás és a nemzetiségi képviselő választás eredményeinek megállapításáról

 

Margruber János HVI vezető

Maglód térkép

szechenyi terv cimlapon feher

 

RizVN Login