Képviselő-testületi ülés 2021-10-14

Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testülete soron következő ülését 2021. október 14-én (csütörtökön) du. 14.00 órai kezdettel tartja a Polgármesteri Hivatal tárgyaló termében.

Meghívó

 

Kerékpáros Kertváros

A Budapest Fejlesztési Központ irányításával megkezdődött a Kerékpáros kertváros stratégia elkészítése.

A Kerékpáros Kertváros stratégia az érintettek, azaz a budapesti agglomeráció lakosainak és az ingázók bevonásával kerül kidolgozásra. E munka során több alkalommal biztosítunk majd lehetőséget az észrevételek megtételére, vélemények, javaslatok megfogalmazására.

Ennek első lépéseként térképes kérdőíves felmérést indít a BFK, amelyben elsősorban arra kíváncsiak, a vasút-és hévállomásokhoz, távolsági buszmegállókhoz vezető utakon hol és milyen problémákat érzékelnek a lakosok, hol van szükség kerékpáros kapcsolatra.

A kérdőív ezen az oldalon érhető el: kerekparoskertvaros.hu

Kérjük városunk lakóit, hogy minél többen töltsék ki a kérdőívet, hogy a tervezők valós képet kapjanak a helyi igényekről.

 

 

 

MENETREND INFORMÁCIÓ

Képviselő-testületi ülés 2021-09-16

Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testülete soron következő ülését 2021. szeptember 16-án (csütrötökön) du. 14.00 órai kezdettel tartaja a Polgármesteri Hivatal tárgyalótermében. 

 Meghívó 2021. szeptember 16-i ülés

Városi kitüntetések

Az idei évben is a városi kitűntetések átadásával zárult a hivatalos ünnepség. Maglód Város Önkormányzatának Képviselő- testülete

„Maglódért” emlékéremmel fejezte ki elismerését Tóth Lászlónak, Maglód oktatási életében kifejtett, kiemelkedő tevékenységéért és a Magdala Ökumenikus Kórusnak, Maglód kulturális életében kifejtett, kiemelkedő tevékenységéért.

Bővebben: Városi kitüntetések

Testületi ülés 2021. augusztus

Tájékoztató Parlagfű-mentesítéssel kapcsolatban

A parlagfű nagymértékű elszaporodásának a közegészségügyi és gazdasági károsító hatása számottevő. A parlagfű elleni védekezés elsősorban az ingatlan tulajdonosának, illetve használójának a kötelezettsége. A hatóságok feladata, hogy - amennyiben a tulajdonos/földhasználó nem tesz eleget a kötelezettségének - a mulasztók költségén elrendelik az ún. közérdekű védekezést, emellett növényvédelmi bírságot szabnak ki. 

Bővebben: Tájékoztató Parlagfű-mentesítéssel kapcsolatban

Képviselő-testületi ülés 2021-06-24

Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testülete soron következő ülését 2021. június 24-én (csütörtökön) du. 14.00 órai kezdettel tartaja a Polgármesteri Hivatal tárgyaló termében. 

Meghívó

Maglód térkép

szechenyi terv cimlapon feher

 

RizVN Login