Meghívó soron kívüli testületi ülésre

Minden jó, ha a vége jó

Magyar Köztársaság Kormánya 2006/2021 (XII.29.) sz. határozatával Maglód Város Önkormányzata részére engedélyezte a benyújtott kérelemnek megfelelő összegű - 820.000.000.- Ft - fejlesztési hitel felvételét. Az év végére megérkezett kormányzati engedély birtokában 2022-ben kezdetét veszi a városi úthálózat fejlesztésének utolsó üteme, a még mostoha sorsú önkormányzati utak teljeskörű aszfaltozása. Következetes városfejlesztési politikánknak köszönhetően városunk gazdasága olyan szintre jutott, hogy a döntéshozók hitelképesnek tudták nyilvánítani önkormányzatunkat. Köszönettel tartozunk az illetékes minisztériumok mellett országgyűlési képviselőnk hatékony segítségéért is.

A 2019. évi önkormányzati választáson a maglódi jobb oldal "Szépülő város - erősödő közösség" programja öt pontban fogalmazta meg fő célkitűzéseit. 1. új iskola építése, 2. egészségügyi központ létesítése, 3. új vállalkozások letelepítése, 4. sportcsarnok építése, 5. valamennyi földes utca leaszfaltozása.

Két év elteltével büszkén jelenthetjük, hogy épül az új iskolánk, átadtuk az egészségügyi központot, a déli fejlesztési területen megépült az első logisztikai raktár és már tervezik a következő kettőt, közbeszerzés alatt áll a sportcsarnok kivitelezése és most meg lett a pénzügyi fedezete városunk története legnagyobb útépítési beruházásának.

Soha rosszabb évzárást!

Üdvözlettel: 

Tabányi Pál polgármester

Áldott karácsonyi ünnepeket!

Képviselő-testületi ülés 2021-12-09

Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testülete soron következő ülését 2021. december 9-én, csütörtökön, du. 14 órai kezdettel tartja a Polgármesteri Hivatal tárgyaló termében. 

Meghívó

Táncsics M. utca aszfaltozása

Tisztelt Lakosság!

A holnapi napon, 2021. 11. 18-án, kezdetét veszi a Táncsics M. utca teljes hosszában az aszfaltos útburkolat építése.

A munkálat alatt, lehetőség szerint a szomszédos utcákban parkoljanak az autóikkal.

A kivitelezési munkák alatt kérjük az érintett ingatlan tulajdonosok türelmét és megértését.

Tabányi Pál polgármester

Se lakókocsi park, se sátortábor

Az utóbbi hetekben eszkalálódni látszik az a város lakosságát megosztó facebookos adok-kapok, amelyet egy sokak szemében jószándékú civil kezdeményezés váltott ki, míg mások úgy vélekednek, hogy csupán képmutató, álszenteskedő pótcselekvésnek lettünk részesei. A hogyan mentsünk meg egy maglódi hajléktalant témában már minden magára valamit is adó facebook-fan elmondta véleményét a következményekkel mit sem törődve.

Bővebben: Se lakókocsi park, se sátortábor

Képviselő-testületi ülés 2021-11-11

Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testülete soron következő ülését 2021. november 11-én (csütörtökön) du. 16.00 órai kezdettel tartja a Polgármesteri Hivatal tárgyaló termében.

Meghívó

 

Kiemelt fontosságú közlekedésfejlesztés

Kiemelt fontosságú közlekedésfejlesztés

Tabányi Pál polgármester meghívására Maglód adott otthont a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztési Zrt. megbízásából készülő új elkerülő és az autópályákhoz csatlakozó úthálózat projektindító egyeztető tárgyalására.

Jelen voltak a szomszédos települések polgármesterei, Dr. Szűcs Lajos országgyűlési képviselő, a NIF Zrt. munkatársai, a tervezői munkát végző ÚT-TESZT Kft. munkatársai a Magyar Közút Kft. képviselői és a MÁV Zrt. munkatársai is.

Bővebben: Kiemelt fontosságú közlekedésfejlesztés

Maglód térkép

szechenyi terv cimlapon feher

 

RizVN Login