Álláspályázat (művelődési ház vezető)

Álláspályázat: Művelődési Ház vezető

A pályázat benyújtásának határideje: 2022. július 31.

Maglód Város Önkormányzata a muzeális intézményekről, a nyilvános könyvtári ellátásról és a közművelődésről szóló 1997. évi CXL. törvény 94.§ (3) bekezdésében, a kulturális intézményben foglalkoztatottak munkaköreiről és foglalkoztatási követelményeiről, az intézményvezetői pályázat lefolytatásának rendjéről, valamint egyes kulturális tárgyú rendeletek módosításáról szóló 39/2020. (X. 30.) EMMI rendeletben (a továbbiakban: Rendelet), továbbá a munka törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvényben foglaltak alapján pályázatot hirdet a maglódi művelődési ház  intézményvezetői munkakör betöltésére

Bővebben: Álláspályázat (művelődési ház vezető)

Újabb info a szelektív hulladék gyűjtésről

A DTKH Kft-vel folytatott többszöri egyeztetést követően az alábbi hírről tudok beszámolni:

 

A szolgáltató az elmaradt zöld hulladék begyűjtését 2022. július 2-án szombaton reggel 5 órakor megkezdi. A gyűjtés befejezése azonban áttolódhat a vasárnapi napra.

 

2022. július 4-én a korábban meghirdetett időpontban elkezdődik a csomagolási hulladék (sárga zsák) begyűjtése. Itt is az a szolgáltató kérése, hogy a zsákok a nagy hőségre való tekintettel előző este kerüljenek ki a házak elé, mert a gyűjtés kora hajnalban indul.

 

A DTKH vállalása szerint július 4-től helyreáll a szelektív gyűjtés folytonossága, mivel sikerült úrrá lenniük a humánerőforrás hiány okozta nehézségeken. A kezdetben, amíg az új személyzet megismeri a várost egy-egy utca kimaradhat, de kérik az elmaradást az ügyfélszolgálat felé jelezni, hogy mielőbb pótolni tudják a szállítást.

 

Tabányi

polgármester

Szelektív hulladékgyűjtés felfüggesztése

Tisztelt Maglódiak!

 
Sajnálattal vehettük tudomásul, hogy a hétvégén  gazdagabbak lettünk egy újabb beváltatlan ígérettel. Továbbra is kint vannak városszerte a sárga zsákok. Hétfőn ráadásul már a zöld zsákokat is vinnie kellene a szolgáltatónak. Jelen helyzetben környezetünk védelme és a közterület tisztaságának visszaállítása érdekében nem látok más esélyt, mint a szelektív gyűjtés időleges felfüggesztését mindaddig, amíg  nem normalizálódik a hulladékgyűjtési szolgáltatás.
 
Ennek érdekében hangsúlyozottan kérem városunk lakóit, hogy további tájékoztatásig ne tegyenek ki sem kerti, sem csomagolási hulladékot a közterületre. A frissen levágott növényeket, (füvet, leveleket) ne zsákolják be, hanem a kertekben szárítsák meg és tárolják.
A csomagolási hulladékot tömörítést követően helyezzék el a normál kukákba. A DTKH-nak ez a szolgáltatása egyelőre még működik.
 
Tisztában vagyunk vele, hogy ezen intézkedések visszalépést jelentenek de egyelőre nincs jobb megoldás.
 
Tabányi Pál 
polgármester 

Képviselő-testületi ülés 2022-06-23

Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testülete soron következő ülését 2022. június 23-án (csütörtökön) du. 14.00 órai kezdettel tartja a Polgármesteri Hivatal tárgyalótermében. 

Meghívó

Zöld hulladék

Tisztelt Önkormányzat!

Ezúton szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy az elmaradt zöld gyűjtés 2022.06.18-án (szombat) kerül pótlásra.

Számítunk szíves segítségükre és arra szeretnénk kérni Önöket, hogy lehetőségeikhez mérten a fent leírtakról legyenek szívesek tájékoztatni a lakosságot.

Szíves együttműködésüket köszönjük és elnézésüket kérjük az okozott kellemetlenség miatt.

Üdvözlettel:

Ügyfélszolgálat

DTKH Nonprofit Kft.

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

web: www.dtkh.hu

VÁROSNAPOK

Maglódi útinfó - VÁLTOZÁS!!!

A várható esőzés miatt új időpontban!

 

Kérjük a Tisztelt Gépjárművezetőket, hogy teljes aszfalt szőnyegezés miatt az alábbi időpontokban lehetőség szerint kerüljék el a 3111-es út maglódi körforgalom és gyömrői vasúti átjáró közötti szakaszát. A váltakozó irányú szakaszos félpályás lezárás mellett a mellékutcák is lezárásra kerülnek a munkálatok és az aszfalt időjárás függő megszilárdulásának idejére.

2022. 06. 13. hétfő – aszfaltozás a gyömrői vasúti átjáró és Maglód határa között a nyaralói oldalon

2022. 06. 14. kedd – aszfaltozás a gyömrői vasúti átjáró és Maglód határa között a klenovai oldalon

Bővebben: Maglódi útinfó - VÁLTOZÁS!!!

Képviselő-testületi ülés 2022-05-19

Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testülete soron következő ülését 2022. május 19-én (csütörtökön) du. 15.00 órai kezdettel tartja a Polgármesteri Hivatal tárgyaló termében. 

Meghívó 2022. május 19-i ülés

Maglód térkép

szechenyi terv cimlapon feher

 

RizVN Login