Minden jó, ha a vége jó

Magyar Köztársaság Kormánya 2006/2021 (XII.29.) sz. határozatával Maglód Város Önkormányzata részére engedélyezte a benyújtott kérelemnek megfelelő összegű - 820.000.000.- Ft - fejlesztési hitel felvételét. Az év végére megérkezett kormányzati engedély birtokában 2022-ben kezdetét veszi a városi úthálózat fejlesztésének utolsó üteme, a még mostoha sorsú önkormányzati utak teljeskörű aszfaltozása. Következetes városfejlesztési politikánknak köszönhetően városunk gazdasága olyan szintre jutott, hogy a döntéshozók hitelképesnek tudták nyilvánítani önkormányzatunkat. Köszönettel tartozunk az illetékes minisztériumok mellett országgyűlési képviselőnk hatékony segítségéért is.

A 2019. évi önkormányzati választáson a maglódi jobb oldal "Szépülő város - erősödő közösség" programja öt pontban fogalmazta meg fő célkitűzéseit. 1. új iskola építése, 2. egészségügyi központ létesítése, 3. új vállalkozások letelepítése, 4. sportcsarnok építése, 5. valamennyi földes utca leaszfaltozása.

Két év elteltével büszkén jelenthetjük, hogy épül az új iskolánk, átadtuk az egészségügyi központot, a déli fejlesztési területen megépült az első logisztikai raktár és már tervezik a következő kettőt, közbeszerzés alatt áll a sportcsarnok kivitelezése és most meg lett a pénzügyi fedezete városunk története legnagyobb útépítési beruházásának.

Soha rosszabb évzárást!

Üdvözlettel: 

Tabányi Pál polgármester

Maglód térkép

szechenyi terv cimlapon feher

 

RizVN Login