P + R parkoló épül

A munkaterület átadás-átvételi eljárást követően június 10-én veszi kezdetét a nyaralói P+R parkoló építése. Az építkezés ideje alatt a nyaralói állomás környékén megállási tilalom és forgalomkorlátozás lép életbe. A munkálatok befejezése júlis végére várható.

 

A helyi kisbusz számára külön buszöböl épül a parkoló bejárata mellett. A parkoló 77 autót tud majd befogadni, emellett 40 férőhelyes fedett kerékpár tároló is elhelyezésre kerül a térkő burkolattal közvilágítással és térfigyelő kamerarendszerrel  ellátott vasúti területen. A parkoló üzemeltetését az állomás épületéhez hasonlóan az önkormányzat átvállalta a MÁV-tól.

Kérjük a Tisztelt Autósokat, hogy az ideiglenes forgalomkorlátozást szíveskedjenek betartani. Az építkezés ideje alatt parkolni a Kossuth Lajos utca Árpád park felőli oldalán lehet. Az állomás közvetlen közelében és a Kossuth Lajos utca Gyömrő felőli oldalán az állomás és a Martinovics tér között megállási tilalom lép életbe. A kivitelezés ideje alatt az autósok számára javasolt a nagy állomás melletti parkoló használata.

Maglód térkép

szechenyi terv cimlapon feher

 

RizVN Login