Technikai okok miatt elmarad szerdán a főépítészi ügyfélfogadás

Tájékoztatjuk a Tisztelt Ügyfeleket, hogy Rupp Zoltán főépítész 2022. szeptember 28.-án, szerdai ügyfélfogadása technikai okok miatt elmarad, a Polgármesteri Hivatal 20. irodában. 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Ügyfeleket, hogy Komlóssy Márta műszaki előadó szerdai ügyfélfogadása 16:00 óráig tart szeptember 28.-án a Polgármesteri Hivatal 20. irodában. 

Megértésüket köszönjük!

Tájékoztatás a még át nem vett szelektív hulladékgyűjtő edényzetek kiosztásával kapcsolatban

Tisztelt Lakosok!

A hulladék gyűjtő edények kiosztása - azok részére, akik nem tudták átvenni a meghatározott időben és a pótnapon-, a jövőben a Polgármesteri Hivatal portáján folytatódik. 

A hulladékgyűjtú edényeket ügyfélfogadási időben tudják átvenni:  

H: 13.00-16.00 

Sz: 8.00-17.30 (ebédidő: 12.00-13.00)

P: 8.00-12.00

Az edényzetet az adott ingatlan tekintetében érvényes bejelentéssel/szerződéssel rendelkező személy (akinek a nevére szól a számla) veheti át.

Az átvételhez szükséges:

Személyi igazolvány és lakcímkártya

Az átvétel menete:

Adatok egyeztetése

Szerződés aláírása (Használati szerződés szelektív gyűjtőedény átvételéhez)

Gyűjtőedény átvétele

Amennyiben más személyt bíznak meg az ügyintézéssel, úgy az alábbi elérhetőségen található meghatalmazást szíveskedjenek kitölteni (www.dtkh.hu/Ügyfélszolgálat Meghatalmazás formanyomtatvány) és magukkal hozni.

Az edényzet mérete 92 x 48 x 53 cm, ennek megfelelően szíveskedjenek szállító eszközről is gondoskodni.

A koruk vagy egészségi állapotuk miatt akadályozott lakosaink, akik az átvételt és a szállítást nem tudják megoldani (nincs rokon, vagy esetleg szomszéd, aki átvenné és eljuttatná hozzá az edényt), kérjük, hogy vegyék fel a kapcsolatot a terület önkormányzati képviselőjével, aki segíteni fog ennek megoldásában (elérhetőségek a hivatal honlapján https://www.maglod.hu/index.php/kepviselotestulet).

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Kérges László

Maglód város Önkormányzat

alpolgármester

Varga Krisztina

Maglód Projekt Kft.

ügyvezető

MVM tájékoztató a többgenerációs ház gázártámogatásával kapcsolatban

Tisztelt Lakosság!

Az MVM fontos tájékoztatót tett közzé a többgenerációs házak gázártámogatásával kapcsolatban, amely fontos információkat tartalmaz a jogosulatlan igénybevétel kapcsán is.

A tájékoztató az alábbi linkre kattintva olvasható:

MVM tájékoztató

Barnakőszén igényfelmérés

Mindannyian tapasztaljuk, hogy az év elején szomszédunkban kirobbant háború óta jelentősen megváltozott a gazdasági környezet, az energiaárak drasztikusan megemelkedtek. Ez az emelkedés ugyan már tavaly ősszel megkezdődött, idén nyárra azonban sosem tapasztalt szintre emelkedtek az energiahordozók piaci beszerzési árai.

A fentiekre tekintettel szeretnénk felmérni a lakosság körében, hogy a településen melyek azok a háztartások, amelyek rendelkeznek széntüzelésre (barnakőszén) alkalmas berendezéssel.

Bővebben: Barnakőszén igényfelmérés

Tájékoztató a kedvezménnyel elszámolt földgázmennyiség igénybevételéhez szükséges hatósági bizonyítvány kiállításáról

Tájékoztató

a kedvezménnyel elszámolt földgázmennyiség jogszerű igénybevételéhez felhasználható hatósági bizonyítvány kiállításáról

2022. szeptember 10-től a jegyző hatásköre kiadni hatósági bizonyítványt a lakás rendeltetési egységek számáról, ahhoz, hogy a lakossági fogyasztó jogszerűen vegyen igénybe kedvezménnyel elszámolt földgáz mennyiséget.

Bővebben: Tájékoztató a kedvezménnyel elszámolt földgázmennyiség igénybevételéhez szükséges hatósági...

Tűzifa program

Magyarország kormánya hatósági áras tűzifaprogramot hirdetett, melynek keretében az állami erdőgazdaságoktól kedvezményesen lehet beszerezni háztartásonként maximum 10 erdei köbmétert.

Bővebben: Tűzifa program

CREDO BUSZ DÉLUTÁNI MENETREND VÁLTOZÁSA 2022. SZEPTEMBER 19-TŐL

Tisztelt Szülők!

Az iskola vezetésének kérésére a CREDO iskolabusz járat DÉLUTÁNI menetrendje 2022. szeptember 19-től (hétfőtől) megváltozik, (a jelenlegi 13.10-es és a 14.15-ös indulási idők helyett) a busz kicsit később fog indulni, ahogyan azt a menetrendben láthatják

Tiszteletettel: Magód Projekt Kft.

Képviselő-testületi ülés 2022-09-22

Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testülete soron következő ülését 2022. szeptember 22-én (csütörtökön), du. 14.00 órai kezdettel tartja a Polgármesteri Hivatal tárgyaló termében.

Meghívó

 

Maglód térkép

szechenyi terv cimlapon feher

 

RizVN Login