Ebösszeírás 2023

Tisztelt Ebtulajdonosok!

Maglód Város Önkormányzata az állatvédelmi törvény előírása alapján 2023. április 1. és 2023. június 30. között a városban tartott kutyák összeírását végzi.

Az összeírás célja:

  • a városban tartott kutyák adatainak, valamint tulajdonosaik, illetve tartóik elérhetőségének nyilvántartása,
  • a veszettség elleni védekezés,
  • az állatok tulajdonosai, tartói és más személyek jogainak, személyes biztonságának és tulajdonának védelme, valamint
  • állatvédelmi feladatok ellátása érdekében.

Az adatszolgáltatás teljesíthető az alábbi linken letölthető adatlap kitöltésével: Ebösszeíró adatlap vagy az ügyfélszolgálaton papír alapon igényelhető.

Az ebösszeírás során az ebtulajdonosok és -tartók számára az adatszolgáltatás kötelező, aki azt nem teljesíti, 150.000 Ft összegű állatvédelmi bírsággal sújtható figyelemmel az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény 43. § (1b) bekezdésében és az állatvédelmi bírságról szóló 244/1998. (XII. 31.) Korm. rendelet 3. számú melléklet d) pontjában foglaltak alapján. A korábbi ebösszeírások során már bejelentett kutyákról is kell adatszolgáltatást teljesíteni, abban az esetben is, ha az adatokban nem történt változás.

Kérjük, a Maglód közigazgatási területén tartott kutyák tulajdonosait, hogy az ebösszeíráshoz szükséges adatlapot töltsék ki, és azt legkésőbb 2023. június 30-ig juttassák el:

  • levélben (2234 Maglód, Fő u. 12., borítékra írják rá „Ebösszeírás”), vagy
  • személyesen ügyfélfogadási időben az ügyfélszolgálaton történő leadással (2234 Maglód, Fő u. 12., hétfő: 13-16, szerda: 8-12 és 13-17:30, péntek 8-12), vagy
  • e-mailben (az aláírt adatlapot beszkennelve) az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre, vagy
  • e-papír formájában (https://epapir.gov.hu/), vagy
  • E-önkormányzat [https://ohp-20.asp.lgov.hu] felületén Ebösszeíró adatlap elnevezésű űrlap beküldésével.

Az ebösszeírás során megvalósuló adatkezelésről szóló adatvédelmi tájékoztató és folyamatleírás letölthető dokumentumból ismerhető meg.

Adatvédelmi tájékoztató

 

Maglód, 2023.03.30.

dr. Takács Béla aljegyző sk.

Maglód térkép

szechenyi terv cimlapon feher

 

RizVN Login