Meghívó soron kívüli testületi ülésre

Dr. Szabó Ilona szabadságon lesz 01.13-14-én és 01.17-én

Tájékoztatjuk a tisztelt Beteget, hogy dr. Szabó Ilona 2022. 01.13-14. és 01.17-én szabadságát tölti.

Sürgős esetben dr. Verasztó Mihály Ecseren, és dr. Tóth Éva Maglódon helyettesítenek, saját rendelési idejükben.

Elmarad a műszaki iroda ügyfélfogadása

Tájékoztatjuk a tisztelt Ügyfeleket,

hogy a műszaki osztályon Komlóssy Márta műszaki ügyintéző

2022. január 17-i, hétfői ügyfélfogadása

technikai okok miatt elmarad. 

Megértésüket köszönjük!

Megemlékezés az 1943-as doni áttörés évfordulóján

Donit.jpg

Megemlékezést tarunk 2022.01.12-én szerdán délután 16 órakor az evangélikus temető II. világháború emlékművénél.

A szovjet hadsereg 79 éve ezen a napon kezdte meg támadását a több mint 200 ezer főből álló 2. magyar hadsereg ellen a Don-kanyarban. A veszteségekről nem állnak rendelkezésre pontos adatok, de egyes források szerint a napokig tartó harcokban, illetve a több hetes visszavonulás során legalább 120 ezer magyar katona esett el. Ez a magyar hadtörténelem egyik legnagyobb tragédiája.

2022. évi kéményseprőipari sormunka ütemtervei

Tisztelt Lakosság!

A kéményseprő-ipari tevékenységről szóló 2015. évi CCXI. törvényben, valamint a kéményseprő-ipari tevékenység ellátásának szakmai szabályairól szóló 21/2016. (VI.9.) BM rendeletben (a továbbiakban: BM rendelet) meghatározott közfeladat elvégzése érdekében a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ, mint kéményseprő-ipari szerv a 2022. évi kéményseprőipari sormunka ütemterveit megyei bontásban elkészítette.

A társasházi sormunka elvégzésének tervezett ideje Maglódon 2022-ben február 14. - május 27. közé esik.

Tájékoztatjuk a T. lakosságot, hogy a sormunka ütemtervvel, és a tevékenység ellátásával kapcsolatos minden további részletes információ a www.kemenysepres.katasztrofavedelem.hu weboldalon elérhető.

Tabányi Pál polgármester sk.

HÁZHOZ MENŐ CSOMAGOLÁSI ÉS ZÖLDHULLADÉK 2022. ÉVI SZÁLLÍTÁSI RENDJE

Tisztelt maglódi Lakosok!

A DTkH Nonprofit Kft. tájékoztatóját az újrahasznosítható csomagolás, a zöldhulladék, továbbá a lom hulladékok gyűjtéséről az alábbi linkre kattintva olvashatják: 

HÁZHOZ MENŐ CSOMAGOLÁSI ÉS ZÖLDHULLADÉK 2022. ÉVI SZÁLLÍTÁSI REND

Telefonszám változás

Tájékoztatjuk a tisztelt Betegeket, hogy Dr. Schmelcz Anita háziorvos (III. körzet) +36 70-420-6333 mobil telefonszáma megszűnt. 

A doktornő a továbbiakban csak a +36 29 324 421-es telefonszám hívható. 

 

Minden jó, ha a vége jó

Magyar Köztársaság Kormánya 2006/2021 (XII.29.) sz. határozatával Maglód Város Önkormányzata részére engedélyezte a benyújtott kérelemnek megfelelő összegű - 820.000.000.- Ft - fejlesztési hitel felvételét. Az év végére megérkezett kormányzati engedély birtokában 2022-ben kezdetét veszi a városi úthálózat fejlesztésének utolsó üteme, a még mostoha sorsú önkormányzati utak teljeskörű aszfaltozása. Következetes városfejlesztési politikánknak köszönhetően városunk gazdasága olyan szintre jutott, hogy a döntéshozók hitelképesnek tudták nyilvánítani önkormányzatunkat. Köszönettel tartozunk az illetékes minisztériumok mellett országgyűlési képviselőnk hatékony segítségéért is.

A 2019. évi önkormányzati választáson a maglódi jobb oldal "Szépülő város - erősödő közösség" programja öt pontban fogalmazta meg fő célkitűzéseit. 1. új iskola építése, 2. egészségügyi központ létesítése, 3. új vállalkozások letelepítése, 4. sportcsarnok építése, 5. valamennyi földes utca leaszfaltozása.

Két év elteltével büszkén jelenthetjük, hogy épül az új iskolánk, átadtuk az egészségügyi központot, a déli fejlesztési területen megépült az első logisztikai raktár és már tervezik a következő kettőt, közbeszerzés alatt áll a sportcsarnok kivitelezése és most meg lett a pénzügyi fedezete városunk története legnagyobb útépítési beruházásának.

Soha rosszabb évzárást!

Üdvözlettel: 

Tabányi Pál polgármester

Maglód térkép

szechenyi terv cimlapon feher

 

RizVN Login