Érettségi esti tagozaton

Város kitüntetések átadása 2017. augusztus 20.

Augusztus 20-án a városi ünnepség keretében átadásra kerültek a városi kitüntetések. Gratulálunk a díjazottaknak, köszönjük a munkájukat! 

Maglódért emlékérem - Németh Mihály és Pálosiné Borbás Anikó 

 „Maglódért” Emlékérem adományozható azoknak a személyeknek, személyek csoportjának, társadalmi vagy gazdasági szervezeteknek, akik vagy amelyek a város fejlesztésében, a társadalmi, szociális, kulturális és gazdasági élet bármely ágazatában kiemelkedően hasznos munkát végeztek, és ennek révén a város értékeit növelő, maradandó eredményeket értek el. A „Maglódért"Emlékéremből évente legfeljebb kettő adományozható.

Sereg Gyula díj - Taraszár Jánosné

Sereg Gyula (1923–1992), az összevont maglódi iskola igazgatója, a nyaralói iskola építtetője majd igazgatója, díszpolgár (posztumusz, 1994). Sereg Gyula díjat azok a személyek kaphatnak, akik a város oktatási életében kiemelkedő teljesítményt értek el. 

Pápes Tibor díj - Véminé Paulovics Ildikó

Dr. Pápes Tibor (1944–2002) életét hivatásának szentelő körzeti orvos, aki 1969-től haláláig Maglódon teljesített szolgálatot. Pápes Tibor díjat azok a személyek kaphatnak, akik egészségügy területén dolgozva kiemelkedő teljesítményt értek el.

Kertész Károly díj - Jandó Gabriella

Kertész Károly (1926–1989) katonatiszt, 1958-tól közel 30 éven át a Maglódi KSK vezetője, akinek irányítása alatt épült fel a sporttelep. Kertész Károly díjat azok a személyek kaphatnak, akik a város sport életében kiemelkedő teljesítményt értek el. 

Dóra Tivadar díj- Potocska János

Dóra Tivadar (1912–1989) ő teremtett nehézipart először a településen a Maglódi Gépgyár és Öntöde megalapításával, amit azonban 1950 decemberében államosítottak; pályafutását a pénzverde mérnökeként fejezte be. Dóra Tivadar díjat azok a személyek kaphatnak, akik műszaki területen dolgozva kiemelkedő teljesítményt értek el. 

Domján Edit díj- Szever Jánosné

Domján Edit (1932–1972) Jászai Mari-díjas színésznő, akinek a maglódi iskolaévek szolgáltak alapul a hivatásválasztásban. Domján Edit díjat azok a személyek kaphatnak, akik a művészet területén kiemelkedő teljesítményt értek el. 

Dobozi István díj - Tóthné Zéman Mária

Dobozi István (1847–1921) 1867-től tevékenykedett Maglódon községi jegyzőként, megyebizottsági tagként; a községi és körjegyzők országos egyletének megalakítója, választmányi tagja és jegyzője, a Pest-Kis-Kun megyei jegyzői egylet elnöke. Dobozi István díjat azok a személyek kaphatnak, akik a közigazgatás, közszolgálat területén dolgozva kiemelkedő teljesítményt értek el.

„Tartsd mindig eszedben, hogy minden ember azonos állapotban születik, és hogy semmi sem emel fel, csakis az alázat, semmi sem taszít le, csakis a gőg és a gyűlölség.”- Szent István király intelmei Imre herceghez

Bővebben: Város kitüntetések átadása 2017. augusztus 20.

Hétfőn szünetel az ügyfélfogadás állattartási ügyek, birtokvitás ügyek, és működési engedélyek ügyintézésével kapcsolatban

Tájékoztatjuk a tisztelt Ügyfeleket, hogy 2017. augusztus 28-án hétfőn a Polgármesteri Hivatal 18. sz. irodájában az ügyfélfogadás (állattartási ügyekkel, birtokvitás ügyekkel, és működési engedélyekkel kapcsolatban) szünetel.

Megértésüket köszönjük.

 

Dr. Babos Örs levente szabadsága ideje alatti helyettesítés

 
Tájékoztatjuk a tisztelt Betegeket, hogy dr. Babos Örs Levente 2017.08.14. és 08.25. között szabadságon lesz.
 
Ezen időszak alatt rendelését dr. Kóspál Lajos helyettesíti a Rákóczi utca 7. szám alatti rendelőben, teljes rendelési időben.

A szabadságot követően a doktor úr első rendelési napja: 2017.08.28. (hétfő).
 
Dr. Móczár István főorvos úr szerdai rendelését rendben megtartja.

Képviselő-testületi ülés 2017-08-17

Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testülete a soron következő ülését 2017. auguszutus 17-én (csütörtökön) du. 14.00 órai kezdettel tartja a Polgármesteri Hivatal tárgyaló termében.

Meghívó

Dr. Simon József szabadság alatti helyettesítése

Tájékoztatjuk a tisztelt Betegeket, hogy 2017.08.07 – 08.18-ig Dr. Simon József szabadságon lesz.

Helyettesíti Dr. Papp László saját rendelési idejében.

Megértésüket köszönjük!

 

Dr. Tóth Éva rendelése, helyettesítése szabadság miatt

Értesítjük a kedves Betegeket, hogy Dr. Tóth Éva rendelése az alábbi napokon szabadság miatt szünetel:

2017.aug.08. kedd
2017.aug.10. csütörtök

2017.aug.11. péntek

Sürgősségi esetekben a helyettesítést végzi:

augusztus 07., augusztus 09.: Dr. Szabó Ilona

augusztus 08.,10.,11.: Szentkirályi utca 40. (tel.:06 1 317 6600)

Módosul az ügyfélfogadási idő a hőségriadó miatt a Vecsési Kormányablakban

 

A Pest Megyei Kormányhivatal Vecsési Járási Hivatala tájékoztatja a tisztelt Ügyfeleket, hogy az országosan elrendelt hőségriadó miatt a Kormányablak

2017. augusztus 4-én pénteken 14 óráig

fogadja az ügyfeleket.

Szíves megértésüket köszönjük!

RizVN Login