2011 - az átszervezés éve

  • 2011-ben egy új úton elindult önkormányzat ésszerűsítő intézkedéseit követő eredményeinek örülhettünk. Az átszervezésre került önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságokban rejlő előnyök, a korábbinál körültekintőbb hitelpolitika, a sokkal költségtakarékosabb gazdálkodás és egy hatékonyabb adórendszer együttese újra sikeres esztendőt eredményezett.
  • Megkezdte működését a helyi háziorvosi ügyelet, újra indult a mezőőri szolgálat, két fővel erősödött a közterület felügyelet, a vecsési és monori körzeti tv csatornákon maglódi tájékoztató műsorok sugárzása vette kezdetét, a helyi képviselők tiszteletdíj nélkül végezték munkájukat. Programjainkat, rendezvényeinket a mértékletesség elvét szem előtt tartva szerveztük az önkormányzat, a Magház és a civil szervezetek együttműködésével. Az első ízben megrendezett városnapok keretében ünnepélyes állampolgársági eskütételt szerveztünk lövétei testvértelepülésünk polgárai számára.
  • Folytattuk középületeink felújítását, bővítését. A nyaralói iskola két tanteremmel, vizesblokkal, parkolóval bővült, kialakításra került egy orvosügyeleti szárny egészségügyi intézményünkben, felújítottuk a családsegítő és gyermekjóléti szolgálat épületét, új bútorokat kapott a Napsugár Óvoda.Vállalkozói beruházásban új lakó, kereskedelmi épületegyüttessel gazdagodott a városközpont.
  • A nyáron újabb fejezetéhez érkezett az M0 melletti kereskedelmi központ fejlesztése. Az Auchan és a Decathlon után harmadikként megnyitotta kapuit a maglódi Bauhaus áruház.
  • Ősszel elkészült a Liszt Ferenc utcai ivóvízhálózat rekonstrukciója, mely az utca teljes felújításával és burkolt vízelvezető árok építésével járt együtt. Járda felújításra került sor a Wodianer utcában, új járdát és új aszfalt réteget kapott a Sugár út külső része. A TEFÜ Kft tájékoztató és irányító táblarendszer telepített a város főútvonalai mentén.

001

Maglód térkép

szechenyi terv cimlapon feher

 

RizVN Login